Òdena posa en pausa les Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

El tancament de bars i restaurants a causa de les mesures per la Covid-19 obliguen a suspendre les primeres Jornades Gastronòmiques de la Vinyala que s’havien de celebrar durant tot el mes d’octubre i comptàvem amb la participació de sis restaurants d’Òdena. Els restaurants no poden seguir amb l’oferta de vinyales ja que la demanda per emportar no es suficient.
L’objectiu de les jornades era posar en valor la tradició culinària d’aquest plat singular, molt lligat al territori i era també un primer pas a crear a una Ruta Gastronòmica de la Vinyala, un projecte que ja s’hi ha començat a treballar amb la voluntat d’anar més enllà d’Òdena i implicar de forma permanent restaurants de la Conca d’Òdena i d’altres localitats de la comarca.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close