Més de 800 participants en 4 dies a la Volcat 2021

L’Anoia ha viscut aquest pont de Setmana Santa una de les proves per etapes més
antiga d’Europa. La Volcat ha disputat la seva setzena edició amb més de 800
participants que durant 4 dies han competit en la prova de BTT amb més renom del
territori. Bikers de primera categoria mundial ha trepitjat la comarcal per superar 4
etapes des de dijous i fins diumenge.
Novament, per tercer any consecutiu, Igualada ha estat seu únic d’aquesta
competició. De fet, el tret de sortida de cada etapa ha estat a la capital. Així mateix,
l’arribada també ha estat el Parc central. La victòria d’aquesta edició se l’han endut
el neerlandès Hans Becking, en la categoria masculina, i la polonesa Maja
Wlos/zczo/wska, en la femenina.
Uns ciclistes que durant aquests dies han recorregut de valent l’Anoia i també part
del Bages. En la primera etapa de 38 km, dijous passat, els participants van superar
un desnivell de 800 metres sortint d’Igualada en direcció al municipi de Carme. El
divendres, la ruta va ser en un altre sentit i amb més quilòmetres a assolir: un total
de 58 i 1.500 metres de desnivell. Divendres sant, van marxar en direcció al parc
eòlic de Rubió passant per Òdena, Castellolí i entrant al Bages, al municipi de
Castellfollit del Boix. El cap de setmana va ser encara més intens, ja que dissabte la
dificultat augmentava amb 1.600 metres de desnivell i 60 km a superar passant per
Santa Margarida de Montbui i Sant Martí de Tous, topant-se amb un recorregut amb
boscos frondosos i senders estrets havent de trempejar grans desnivells. Finalment,
diumenge, el dia de tancament de la Volcat, van tornar als 38 kilòmetres del primer
dia i mil metres de desnivell. El diumenge de pasqua els ciclistes van tornar en
direcció Carme passant per camins de riu, a la zona de la Lluna. Pujades,
baixades… tot per assolir la meta al Parc central d’Igualada.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close