L’igualadí David Andrés, millor xef jove de la península ibèrica per tercer any consecutiu

El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha estat proclamat, per tercera vegada consecutiva millor xef jove d’Espanya i Portugal. Ha estat aquest dilluns, dins el concurs San Pellegrino Young Chef, i amb el plat ‘’Buscant l’ús integral de la tonyina’’. Amb aquesta proposta, Andrés ha volgut reivindicar l’aprofitament de la tonyina, un dels peixos més apreciats però del qual se n’aprofiten poques parts.

Aquesta victòria permetrà al xef del restaurant Somiatruites d’Igualada i cap de cuina del restaurant Àbac de Barcelona lluitar pel títol mundial, previst per l’estiu del 2018 a Milà i on s’enfrontarà a una vintena de cuiners de tot el món.

Andrés és l’únic del món en participar tres cops a la final i enguany lluitarà per ser el millor, després de quedar-se a les portes pujant al podi l’any passat.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close