L’Hospital d’Igualada s’adhereix a la campanya ‘Aquí sí. Fruita i salut’

L’empresa de càtering que gestiona la cuina del Consorci Sanitari de l’Anoia ha rebut el diploma que acredita l’establiment com a promotor del consum de fruita fresca.  Ho ha fet a través del programa ‘Aquí sí. Fruita i Salut’, una iniciativa pionera a l’Estat que potencia l’alimentació saludable promovent el consum de fruita fresca, variada, de qualitat, de proximitat i fàcil de menjar en diferents tipus d’establiments de restauració i d’alimentació.

El consum habitual de fruita fresca és un dels elements centrals de la dieta mediterrània i l’alimentació saludable. Està demostrat que cada ració addicional de fruita o verdura fresca consumida habitualment redueix un 7% el risc de patir afeccions coronàries. D’altra banda, Catalunya és un gran productor de fruita de qualitat, però al mateix temps només 1 de cada 10 persones adultes i 1 de cada 14 infants mengen les 5 peces de fruita i/o verdura recomanades.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close