La gastronomia japonesa i les vinyales protagonitzen el 4t Vadefoodies que estrena ubicació a la plaça Castells

La quarta edició del Festival de tendències gastronòmiques Vadefoodies ha omplert aquest cap de setmana la plaça Castells d’Igualada. El festival, que ha canviat d’emplaçament amb la voluntat d’obrir-se a la ciutat, ha comptat amb demostracions i degustacions de tendències gastronòmiques d’arreu del món amb la gastronomia japonesa de protagonista. Una de les principals activitats ha estat l’eat street, un espai ocupat pels restaurants col·laboradors del festival que oferien plats i begudes d’arreu del món.

La cuina japonesa ha estat l’eix central de les principals activitats i tallers centrats en la gastronomia nipona de la mà d’experts restauradors. A més, dissabte a la tarda el festival ha rebut la visita del Cònsol del Japó, Naohito Watanabe, que ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha assistital festival.

El cargol de vinya ha estat un altre dels protagonistes del Vadefoodies amb el dinar de vinyala que ha aplegat cent-cinquanta comensals, i el concurs de receptes de vinyala al qual hi han participat una vintena de restaurants. El restaurant El Mirasol ha estat el guanyador del concurs, i la segona posició ha estat pel restaurant Nou Urbisol.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close