FirAnoia escalfa motors per l’últim cap de setmana de maig

El 26, 27 i 28 de maig el centre d’Igualada s’omplirà d’activitat amb la 64a edició de FirAnoia. Com en les últimes edicions el Passeig Verdaguer acollirà la mostra de comerços, entitats i artesans; la Plaça de Cal Font serà l’espai destinat a l’automoció i la Rambla Sant Isidre acollirà l’espai de tastos de la restauració de la comarca TastAnoia. A banda altres places i carrers acolliran campionats esportius, mostres de formatges , exhibicions de graffitis i d’escultures amb moto-serra. Tot d’activitats per atraure un públic divers i familiar que ompli d’activitat el centre de la ciutat i visiti els estands de la fira.

En total seran 107 comerços, 42 artesans, 10 entitats, 15 cellers, 27 restaurants, 10 formatgers i un centenar d’antiquaris els que ompliran els diferents espais de FirAnoia.

La fira, tot i ser multisectorial, manté un eminent pes comercial, tal i com ha remarcat la tinent d’alcalde de dinamització econòmica, Àngels Chacón. A banda, s’ha referit també a les activitats paral·leles de FirAnoia que ajuden a “atraure i consolidar la visita de públic familiar que genera activitat al centre”

La sisena edició de TastAnoia és una de les activitats paral·leles de FirAnoia que s’ha consolidat i ha adquirit entitat pròpia. Aquest any ampliarà la participació amb la incorporació de més cellers i obrint el ventall d’expositors a comerços d’alimentació.

Les activitats tradicionals seguiran presents durant tota l’edició de FirAnoia, a més també es tornarà convocar el concurs de fotografia d’Instagram i el concurs de la targeta amagada. Les bases de les dues convocatòries i tota la informació sobre els actes de la fira poden trobar-se a la web de Fira d’Igualada.

Redacció Canal Taronja |  Igualada

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close