Empreses agroalimentàries de l’Anoia aprenen a co-crear i co-innovar per a ser més competitives

El Consell Comarcal de l’Anoia ha dut a terme un projecte per potenciar la innovació col·laborativa entre diferents empreses agroalimentàries de la comarca. Així, es pretenia posar en contacte a diverses empreses per fomentar la col·laboració entre elles, aportar llum sobre les noves tendències de futur, definir un pla de treball per a cadascuna d’aquestes empreses i donar a conèixer les idees sorgides del projecte.

La col·laboració s’ha realitzat a través d’un taller i sessions de tutories per analitzar la situació de cada empresa i estudiar la possibilitat de crear nous productes i sinergies; que han culminat amb una exposició dels participants presentant els seus projectes finals per a ser més competitius.

Caves Bohigas, el Celler Grapissó, l’empresa d’ametlles caramel·litzades Marmeles, el molí d’oli Can Gibert o els productors de la cervesa artesana Tous d’Anoia han estat alguns dels participants en la iniciativa.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close