Els Prats de Rei celebra el seu tradicional Sopar Romà

Els Prats de Rei ha celebrat aquest dissabte el seu 18è Sopar Romà, una tradicional trobada que recrea, tant en el menú com en l’ambientació, l’època romana.

El menú que s’ha servit està inspirat en les receptes del llibre ‘Sobre l’art de cuinar’ de Marc Gavi Apici, font de referència per a conèixer la gastronomia del món romà. Gavi Apici fou un gastrònom de l’antiga Roma, que visqué en el segle I, en temps dels emperadors August i Tiberi.

L’escenari ha quedat guarnit amb tot tipus de decoració de l’època com ara columnes, torxes i teles penjant de les parets.

El primer ‘Convivium Sigarrense’ o banquet romà de Els Prats de Rei es va celebrar el 17 de juny del 2000.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close