El 5è Vadefoodies tindrà la cuina coreana com a protagonista principal

El Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies celebrarà els dies 14 i 15 de juny al Museu de la Pell. La 5a edició del Vadefoodies, que s’ha presentat a l’Ajuntament d’Igualada, comptarà amb la presència de cares conegudes del món de la cuina com el xef Sergi de Meià, la dietista Magda Carlas, l’investigador gastronòmic Pere Castells o el sommelier Josep Pelegrín, que oferiran tallers, xerrades i showcookings.

Els actes del 5è Vadefoodies han començat aquesta setmana amb el concurs d’esmorzars de forquilla que es podran tastar i puntuar en alguns restaurants de la comarca fins la setmana vinent.

El principal protagonista d’aquest any serà la cuina coreana, a més dels fermentats i els gelats. Els anys anteriors s’havien centrat en cuines com la peruana, la japones o la mexicana.

El Festival tornarà a organitzar, divendres i dissabte vinent al vespre, l’acte més popular del Vadefoodies, l’Eat Street on els visitants podran tastar diferents propostes gastronòmiques al pati exterior del Museu de la Pell.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close