El 5è Vadefoodies reuneix més de 4.000 persones a Igualada

El festival gastronòmic Vadefoodies ha tancat la 5a edició amb èxit de públic i la satisfacció de l’organització, que xifra en més de 4.000 les persones que han participat en algun dels actes. El 5è Vadefoodies s’ha celebrat al Museu de la Pell d’Igualada i ha tingut com a principal protagonista la cuina coreana. Un altre dels alicients d’aquest any ha estat el concurs d’esmorzars de forquilla de l’Anoia, en què hi han participat desenes de restaurants. El guanyador ha estat el restaurant Mirasol d’Igualada. Els seus callos han estat l’esmorzar més votat entre les 3.000 butlletes recollides. Després d’un nou èxit, l’organització del Vadefoodies ja està preparant l’edició del 2020, que ja han avançat que es dedicarà al Brasil i, més concretament, a la cuina amazònica.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close