La 23a edició de l’European Balloon Festival omple de globus el cel d’Igualada

Cinquanta-set pilots provinents de Catalunya però també del japó, Anglaterra, Suïssa, Bèlgica o Mònaco, participen des d’aquest dijous a la 23a edició de l’European Balloon Festival d’Igualada, el festival de globus aerostàtics més important del sud d’Europa que fins diumenge es duu a terme a la capital de l’Anoia. A dos quarts de set del matí de dijous hi ha hagut el primer vol que ha inaugurat el festival i també la competició.

Entre els globus que s’han enlairat s’hi han pogut veure els primers amb formes d’animals que són l’atractiu especial d’aquesta edició del Festival que ja s’ha consolidat com un referent europeu i mundial dels globus.

Fins diumenge hi haurà vols de matí i també de tarda fins dissabte. Divendres els globus sortiran des de diferents punts del centre de la ciutat. El Camp de vol de gespa, serà també punt de trobada d’un nombrós públic familiar gràcies a la festa infantil amb els animals i les bombolles gegants com a protagonistes.

A més dels diferents vols de competició, el Festival comptarà també amb un dels seus plats forts tradicionals: l’encesa nocturna de globus Night Glow, que es tancarà amb els concerts de JoKB i Oques Grasses, que a la vegada donaran el tret de sortida al Festival Anòlia d’aquest any que agafarà el relleu a l’European Balloon Festival.

A banda dels vols de competició la ciutat estarà immersa en altres activitats paral·leles com el projecte Iglús de Vent, que tornarà a omplir el centre d’Igualada amb una quarantena activitats culturals i lúdiques d’entitats igualadines dins de teles de globus reciclades.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close