Vint alcaldes osonencs, a Brusel·les

Una vintena d’alcaldes i alcaldesses d’Osona s’han desplaçat aquest dimarts Brussel·les per participar en la mobilització sobiranista davant la Comissió Europea, en defensa del Govern a l’exili que encapçala Carles Puigdemont i de l’alliberament dels presos polítics. En el conjunt de Catalunya són uns dos-cents els alcaldes que s’han desplaçat a la capital europea per clamar per la legitimitat de l’executiu i per demanar la llibertat dels membres de l’executiu i dels líders del sobiranisme civil que estan empresonats.
La delegació ha sortit en avió des de Barcelona cap a les 10 del matí, i ha desembarcat al cap de dues hores a Brussel·les. Des de l’aeroport s’han desplaçat en autobús cap a la zona de la ciutat en què hi ha les institucions europees. La comitiva ha estat liderada per Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis, i Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència.
A banda de participar en la mobilització del migdia, els batlles també han participat en un acte a la tarda que tenia també com a objectiu internacionalitzar el conflicte català.

Contingut Relacionat