La venda de panallets, en alça

Els pastissers catalans preveuen augmentar un 5% les vendes de panellets gràcies al llarg pont de Tots Sants. Així ho ha assenyalat el president de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i membre de la junta del Gremi a Catalunya, Pere Camps.  L’any passat es van despatxar uns 250.000 quilos i enguany s’espera arribar als 262.500 quilos.

Els panellets de pinyons es mantenen com el producte estrella amb un 75% de les vendes, però estan pujant amb força altres varietats com els de xocolata.

El Gremi de Pastissers recomana apostar pels panellets artesans de pastisseria tot i el seu preu elevats, i alerta que els industrials són elaborats amb fècula de patata en comptes de massapà per abaratir-los.

En un principi, els panellets eren elaboracions que es feien a les masies després de la recol·lecció de la fruita seca. Uns dolços que han anat evolucionant fins a considerar-se un aliment beneït.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close