Una taradellenca detinguda per la Policia Nacional

Condemnen a 4 mesos de presó, multes i indemnitzacions de més de 400 euros a la jove taradellenca i a la seva parella, tots dos de 24 anys, detinguts dissabte davant la delegació del govern espanyol a Barcelona, després de la manifestació en suport als presidents d’Òmnium i l’ANC, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La pena de presó, però, no es complirà perquè cap dels dos tenen antecedents.
La sentència els acusa d’insultar i escopir a un agent, i també de donar cops de puny, bufetades i cops de peu als policies que els intentaven immobilitzar. Els joves, però, ho neguen i asseguren que ni tan sols volien passar per la delegació, que només anaven a buscar el cotxe, i que no van fer més que contestar a l’agent que els va provocar.
Aina Altimir serà precisament una de les convidades del programa ‘El Termòmetre’ de Canal Taronja Osona i Moianès d’aquest dijous. Altimir visitarà el programa per explicar amb més detalls com es van desencadenar els fets i quines són les conseqüències que se’n poden esdevenir.

Contingut Relacionat