Tornen les nits més orientals de Vic

Aquest dimarts ha començat a Vic el Festival de Cinema Oriental amb la comèdia xinesa Cook Up a Storm.

A part de la Xina, país convidat d’enguany, el Festival Nits de cinema oriental de Vic acull produccions de Hong Kong, el Japó, les Filipines, Malàisia, Taiwan i l’Índia. En la seva 14a edició presenta 16 títols en Secció Oficial, 15 dels quals són estrenes estatals, convertint-se així en una cita obligada per als amants del cinema oriental. Com cada any, la seva programació de films a concurs aconsegueix un equilibri entre les superproduccions comercials de qualitat i el cinema d’autor.

El director del Festival, Quin Cruselles, explica a Canal Taronja Osona i Moianès alguns dels principals objectius de l’edició d’enguany.

La Bassa dels Hermanos es converteix un any més en una festa del cinema a la fresca, amb gastronomia, dansa, música i arts marcials.

El Festival compta amb la presència d’artistes vinguts de Taiwan, Japó, la Xina i Hong Kong. La jove actriu taiwanesa Yao Aining, protagonista de “Strange Tales of Love and Strangers”, programada per aquest dimecres a la nit a la Bassa dels Hermanos, és a Vic i ha parlat de la seva visita a Canal Taronja Osona i Moianès.

Yuen Tai-Yung, dibuixant protagonista del documental The Posterist i de l’exposició El Supercartellista, també és al Festival. Completen el grup de visitants internacionals dos artistes que ja han estat al Festival Nits anteriorment: el director japonès Hoshino Hisao i Andrew Leavold, director australià especialitzat en cinema filipí.

Es pot consultar la programació completa del Festival a través del web cinemaoriental.com.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close