Toni Clusella, Premi Pastisser Revelació

Toni Clusella ha estat el guanyador al concurs Madrid Fusión del primer Premi Pastisser Revelació. El vigatà ha obtingut aquesta distinció en la categoria de pastisseria de restaurant. Clusella és el cap de pastisseria del Restaurant ABaC de Barcelona, un hotel que s’uneix a la gastronomia del xef Jordi Cruz, que també ha volgut felicitar a l’osonenc mitjançant les xarxes socials. Clusella ha volgut destacar la importància que el cuiner català dona a les postres en el seu restaurant.
Aquesta ha estat la primera edició del concurs de cuina Madrid Fusión, que vol reforçar d’aquesta manera la seva aposta pel món dolç. El vigatà ha tingut com a jurat els reconeguts cuiners Jacob Torreblanca, Jordi Butrón i Martín Berasategui, qui ha destacat que el nivell dels participants ha estat molt elevat.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close