Una setmana d’activitats amb Marta Rovira molt present

La situació de l’Estat espanyol envers l’independentisme, els fets de l’1 d’octubre, i els que d’aquests es van generar, tindran un pes més que destacat en la setmana d’activitats que la Federació Comarcal d’ERC a Osona ha organitzat, un any més, entorn del 14 d’abril, data de la proclamació de l’estat català per part de Francesc Macià.

El president comarcal d’ERC Osona, Jordi Fàbrega, ha fet visible aquesta setmana, en la presentació de les activitats, la destacada absència de la Secretària General del partit, figura que tot i la seva absència, serà molt present en les activitats programades.

Un sopar a Vic donarà dona aquest divendres, 13 d’abril, el tret de sortida de la setmana d’activitats, on precisament s’homenatjarà a l’encara Secretària General, així com a la seva família.

Les altres activitats passen per la presentació a Torelló del llibre de Quico Sallés ‘On eres a l’1 d’octubre?’, dimarts que ve 17 d’abril; la presentació del llibre a Vic d’Andreu Pujol, també entorn de l’1 d’octubre, dimecres 18; la constitució de la secció local d’ERC al Voltreganès, dijous 19; i la conferència d’Ernest Maragall, a Olost, el divendres 20.

Una de les novetats de l’edició d’enguany són les donacions dels assistents a les activitats en benefici als empresonats i exiliats.

La programació completa de les activitats programades per ERC Osona es poden consultar a través del web de la Federació Comarcal del partit.

Contingut Relacionat