Una ruta del bacallà per passar la quaresma

Osona tindrà, fins setmana santa, una Ruta del Bacallà pròpia. No té res a veure amb la vida nocturna i festiva, sinó amb un dels plats tradicionals de la comarca: El bacallà salat. Dues  bacallaneries de la ciutat, juntament amb restaurants i entitats de tota la comarca, proposen una ruta de llocs on degustar plats d’aquest peix conservat que tant s’ha consumit al llarg de la història. Tots fets de manera diferent i amb una proposta gastronòmica ferma i atractiva.

Aquesta ruta s’emmarca dins de les setmanes de Quaresma, on històricament la religió prohibia menjar carn i per això el peix, en el cas d’osona conservat en sal, prenia especial rellevància en l’alimentació.

La intenció és poder fer moltes edicions d’aquesta ruta per posar en valor un dels aliments més històrics  i particulars de la nostra terra.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close