La revolució de les pizzes arriba a Vic

De la mà de Jordi Comas, un català acostumat a estar amb les mans a la massa, i del seu soci Jordi Hidalgo, ha nascut al centre històric de Vic L’Artigiano, una original pizzeria molt creativa que també ofereix servei a domicili.
A més, destacar que Jordi Comas, el xef de les pizzes de L’Artigiano que compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector, participava el passat dilluns en el 4t Campionat d’Espanya “Pizza por pasión” celebrat a Granada, on s’emportava el primer premi en la categoria Presentació amb la pizza Fumée, una creació pròpia de Comas elaborada amb massa negra, tomàquet napolità, mozzarella fresca, pernil de Parma i parmesà autèntic, tot plegat acabat amb un fumat.
La pizza Fumée és una de les múltiples pizzes que, juntament amb diverses opcions de plats de pasta fresca, es poden trobar a la carta de L’Artigiano, una carta on totes les seves propostes estan elaborades amb productes de primeríssima qualitat.
L’Artigiano, amb previsió de creixement, ha obert les seves portes a casa nostra per capgirar el món de la pizza, perquè avui, la pizza i la pasta fresca també són una gran opció per sortir a menjar fora de casa o per demanar a domicili.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close