Prop de 10.000 persones a la Fira de la Muntanya

Prop de 10.000 persones, 2.000 menys que l’any passat, han visitat aquest cap de setmana la Fira de la Muntanya de Vic, una cita pensada pels amants de l’esport i la natura.

El Mercat d’Ocasió de material esportiu, com ja és habitual, va comptar amb un alt volum de vendes, destacant que en aquesta edició s’hi va destinar més personal i una taquilla extra, fet que va propiciar que les cues fossin pràcticament inexistents.

Un altre dels destacats de la cita passava per la Fira del Llibre de muntanya, sent aquesta una edició més positiva a escala de vendes, en comparació a l’any passat. L’Associació Cultural del Llibre de Muntanya, a més, lliurava dissabte el 5è Premi Editorial del Llibre de Muntanya, que posa en valor la tasca dels autors i de les editorials que promocionen la cultura i el patrimoni entorn de la muntanya.

Entre les múltiples activitats que presentava la proposta d’enguany, també n’ha destacat la tercera edició de la Pedalada Familiar Osoning, que ha comptat amb 130 participants. Pel que fa a novetats d’enguany, n’ha destacat la primera competició de velocitat a la xemeneia, aquesta amb una participació inferior de 20 participants.

Pel que fa a les conferències, una de les que ha comptat amb més expectació ha estat la de l’alpinista Yannick Granazianni sobre l’ascensió a la cara sud de l’Anapurnna, sumant-se també a l’èxit de les activitats programades per la Unió Excursionista de Vic sobre el centenari de la primera ascensió osonenca a l’Aneto.

Pel que fa a l’Open Bloc, un dels emblemes de la Fira de la Muntanya de Vic, hi ha participat 225 escaladors, mantenint-se com un dels certàmens d’aquesta modalitat amb més participació de Catalunya.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close