Primera campanya gastronòmica de la castanya

Viladrau celebrava el passat divendres al matí la 2a Jornada Gastronòmica de la Castanya a l’Espai Montseny, una jornada gratuïta i especialment dedicada al sector gastronòmic amb la participació de diversos professionals i on es va parlar de la castanya com a ingredient en la cuina d’avui. La jornada, però, donava obertura també a la primera campanya gastronòmica de la castanya, una proposta que es podrà gaudir fins al pròxim 26 de novembre i on es podrà descobrir un total de 27 plats elaborats entre les cuines d’un total de 15 establiments gastronòmics d’Osona i del Montseny, amb l’organització també de 7 activitats de cultura i paisatge per a tota la familia.
Alguns dels múltiples plats que es poden descobrir aquests dies són els canelons de bolets amb salsa de castanyes, peus de porc guisats amb castanyes, castanya mimètica de mantega, crema de castanya amb gamba llagostinera o milfulls de galta de porc i castanyes amb camagrocs.
Es poden consultar les propostes del programa a través dels webs fetaosona.cat i osonaturisme.cat.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close