Osona aporta més de 100 tones d’aliments

A l’espera de les dades definitives, podem tornar a dir que Osona és solidària. I és que en la nova edició de la gran campanya del Banc dels Aliments, la comarca d’Osona, entre la jornada de divendres i la de dissabte, ha superat un any més les 100 tones d’aliments. Més de 700 voluntaris i 58 punts d’entrega habilitats en diversos supermercats també són algunes de les xifres destacades d’aquesta edició.
D’enguany també n’ha destacat l’estrena del nou delegat de l’entitat a la comarca d’Osona, també company de Canal Taronja Osona i Moianès i ben conegut a la comarca d’Osona per la seva tasca professional, cultural, esportiva i, sobretot, social.
El delegat del Delegat del Banc dels Aliments a la comarca d’Osona explica quin és ara el destí dels aliments donats al llarg dels dos dies de campanya d’aquesta passada setmana.
La Delegació d’Osona del Banc dels Aliments és gestionada per una Fundació privada benèfica independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre. Sens dubte, una entitat imprescindible mentre els aliments no estiguin a l’abast de tothom.

Contingut Relacionat