Orís, capital de la patata del bufet

Els diumenges 7, 14, 21 i 28 d’octubre Orís obre les portes de bat a bat per oferir un dels atractius que s’han consolidat en els darrers anys i que ha permès recuperar un producte que ja forma part del nostre territori com és la patata del bufet. Una varietat de patata autòctona poc productiva, boteruda, carregada d’ulls i de formes desiguals però d’una textura, sabor i cremositat excepcionals que la converteixen en un producte d’alta qualitat gastronòmica i, a la vegada, apta tant per als plats més senzills com per als més refinats.
La condicions climatològiques de la primavera han permès tenir una bona collita després de dos anys de sequera.
Pel que fa a les activitats paral·leles, hi haurà passejades amb ponis, una trobada de poetes, un concurs de pintura ràpida o un concert de Gòspel.
El mercat el conformen una desena de parades entre les que, a banda de productors de patata del bufet, també es pot trobar productes de l’hort i elaboracions artesanes com formatges, melmelades o mel.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close