Objectiu: AMA Supercross 2018

El pilot osonenc Joan Cros vol tornar a participar aquest 2018 a l’AMA supercròs, la màxima competició de supercròs que es disputa als EUA, és per això que ha obert un procés crowdfunding per tal d’aconseguir el finançament per les despeses del campionat.
En aquesta ocasió Joan Cros necessita 11.700 euros per participar a les 6 proves del campionat, que aquest any disputarà amb una moto millor que la de l’any passat.
L’any passat el manlleuenc va participar a l’AMA Supercròs amb una moto inferior a la de molts oponents, però el pilot va aconseguir superar els objectius que es va marcar.
El crowdfunding l’ha llançat a través del projecte LANZANOS.COM, on depenent de l’import, cada col·laborador té diverses compensacions.
Joan Cros compta per conseguir aquest objectiu amb amics-pilots com Marc Marquez, Aleix Espargaró o Jorge Prado, entre d’altres.
L’AMA supercròs 2018 començarà el 6 de gener a Califòrnia, però com es planteja la participació Joan Cros i fins quan es pot col·laborar al crowdfunding que ha llançat a través de LANZANOS.COM?
Joan Cros té 28 anys i es dedica professionalment a l’MX i SX des dels 16 anys. El manlleuenc ha estat 4 vegades campió d’Espanya.

Contingut Relacionat