Obertura del Forn Altarriba 0% Gluten a Granollers
Granollers ja compta amb un nou espai lliure de gluten al centre de la ciutat. Dimecres va tenir lloc la inauguració de l’establiment que obre les portes de forma oficial per oferir els seus productes pensats perquè el client gaudeixi d’una alimentació saludable i, com no, sigui un paradís per al col·lectiu celíac i les persones amb intoleràncies alimentàries. El fet diferencial de la cadena 0% Gluten és que fabrica tots els seus productes en obrador propi, de forma transparent i a diari, per la qual cosa els envasos amb atmosfera modificada o els productes amb additius, ous o lactosa no formen part del seu ADN.
La inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que va donar la benvinguda a aquest nou concepte d’establiment a la ciutat i a la comarca, i va complementar les paraules d’agraïment als assistents del creador de la franquícia i la seva responsable, Francesc Altarriba i Berna Comas, respectivament. Aquest esdeveniment va ser viscut en directe per desenes de persones que van agrair així mateix aquesta nova oferta a Granollers, que segueix els passos dels espais que ja existeixen a Vic, Olesa de Montserrat i Madrid, aquest últim en fase d’expansió.
0% Gluten Granollers obrirà diàriament dotze hores seguides, de 8 a 20 hores, a excepció del diumenge, que tancarà per descans del personal.
El catàleg de productes de 0% Gluten i les diferents formes d’accedir a ells es pot consultar a l’espai web www.0x100gluten.com, així com les ofertes locals. També s’accepten encàrrecs a mida i via whatsapp per facilitar el servei i la comoditat de tots els usuaris, als quals la marca desitja oferir, a més d’una bona alimentació, un espai per degustar el que desitgin en un ambient que propicia el benestar.