Moreta, en defensa del PSC

Després de parlar del trencament de l’acord del pacte de govern a Manlleu, Marta Moreta, també diputada del Partit dels Socialistes de Catalunya fins fa pocs dies, també ha parlat de la pocisió del partit pel que fa a la violència exercida pels cosos de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil el passat 1 d’octubre a Catalunya. Moreta, però, també ha tingut paraules pels presidents d’Omnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, posicionant els del Partit dels Socialistes de Catalunya en contra també dels seus empresonaments.

Moreta també ha volgut deixara clara, aprofitant l’ocasió, la posició del partit a Catalunya entorn de l’aplicació de la Declaració Unilateral d’Independència i de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Pel que fa a en l’àmbit d’Osona, la socialista ha assegurat que el proper trencament a la comarca podria ser l’acord al Consell Comarcal.

L’1 d’octubre ha trencat un bon grapat de pactes de govern amb el PSC a Catalunya. A Osona, a banda del de Manlleu, en destaca també el de Sant Hipòlit de Voltregà, on SOM Voltregà i el PDeCAT es faran seva el pròxim 8 d’octubre l’alcaldia del municipi, fins ara en mans del socialista Xavier Vilamala. Precisament Vilamala serà un dels protagonistes del programa ‘El Termòmetre’ de Canal Taronja Osona i Moianès. L’encara alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà visitarà el plató del programa per explicar la seva versió de com s’han desencadenat els fets i per desvetllar quin serà el seu paper a l’ajuntament a partir d’ara.

Contingut Relacionat