Més de 20.000 persones a la Fira de la Castanya de Viladrau

Més de 20.000 persones són les que al llarg d’aquest dissabte i diumenge han passat per la 23a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau. Més de 60 parades de productes lligats al món de la castanya i múltiples artesans han ocupat el municipi.

Entre les novetats d’enguany n’han destacat dues propostes. D’una banda, un nou espai per a famílies, amb activitats pels més petits com per exemple aprendre a torrar castanyes. Una altra de les novetats ha estat, però, tan com ja va anunciar Canal Taronja Osona i Moianès, la possada en marxa d’una campanya gastronòmica de la castanya que involucra a cuines de Viladrau però també del col·lectiu Osona Cuina perquè durant un mes elaborin plats elaborats amb la castanya de Viladrau i els puguin oferir als seus clients.

Entre les activitats d’enguany, també n’ha destacat ‘La Càlifa del Cavaller d’Espinzella’, un espectacle tradicional de Viladrau i que acaba amb ball, a la vora del foc, a la Plaça Major, o el tast gastronòmic de diumenge al migdia, on el públic ha pogut degustar una any més tapes, com senglar amb castanyes, estofat de vedella amb castanyes o flam de castanya, a un preu de 2 euros cadascuna.

Des de fa uns anys, la fira s’ha adonat que el públic familiar se sent còmode amb la Fira de la Castanya de Viladrau. De fet, cada vegada és més nombrós i per això enguany s’ha decidit dedicar-los un espai específic on nens i nenes, acompanyats dels seus pares, han pogut aprendre més sobre el món de les castanyes, assistir a espectacles pensats per a ells vinculats amb les castanyes o els bandolers i desenvolupar activitats diverses al llarg de tot el dia.

Contingut Relacionat