Llum verda a l’illa de la pietat de Vic

Un ambiciós projecte de foment del turisme a Vic obtindrà una aportació total de 350.000 euros de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de L’Illa de la Pietat, que lidera l’Ajuntament de Vic i que haurà d’aportar-hi almenys l’altre 50%.
Amb el compromís del govern català d’invertir aquests diners en els pròxims tres anys, el projecte de difusió turística més important de la capital osonenca dels últims temps podrà començar a executar-se l’any que ve.
La difusió turística que Vic vol fer de l’entorn de l’església de la Pietat proposa explicar la història de la ciutat mitjançant un itinerari per quatre espais patrimonials vinculats entre ells: l’església, el campanar i la capella fonda de la Pietat de bracet amb el Temple i el castell dels Montcada.
El govern, mitjançant la direcció general de Turisme, finança amb els diners obtinguts de l’impost sobre estades en establiments turístics. El 2017 a Catalunya s’han concedit 3 milions d’euros per subvencionar 11 projectes.
Precisament, de l’ambiciós projecte de foment del turisme a Vic a L’Illa de la Pietat, en parlarem aquest dimecres, al programa El Termòmetre de Canal Taronja Osona i Moianès, amb Maria Carme Bover, titular de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Vic. Serà a les 8 del vespre i a les 10 de la nit.

Contingut Relacionat