L’Institut de Centelles suspèn les classes

L’Institut Pere Barnils de Centelles s’ha vist obligat a suspendre les classes aquest dimarts a causa dels desperfectes que van provocar les fortes ventades d’aquest dilluns a la tarda. Les ventades van causar desperfectes greus en els finestrals de l’edifici i van tombar la part interna d’un mur. La directora del centre, Núria Lázaro, ha explicat que els fets es van produir a la tarda quan ja no hi havia alumnes dins, de manera que no va haver-hi cap ferit.
A fi d’evitar situacions perilloses pels alumnes, la direcció del centre i Ensenyament han decidit suspendre totes les classes d’ESO i Batxillerat. S’han quedat a casa més de 500 alumnes, i de moment, de forma provisional, es taparà tota la paret amb pladur, fins que es pugui posar un nou finestral, cosa que podria anar per llarg.
Diverses persones treballen a contratemps per solucionar tots els desperfectes i tenir les aules a punt. La tornada, però, serà progressiu i els 130 alumnes de Batxillerat tornaran a la normalitat aquest dimecres mentre que els altres, els 400 alumnes d’ESO, ho faran dijous.

Contingut Relacionat