youtube.com/watch?v=i0uTE6BAEKY&feature=youtu.be

La UE Vic denuncia el mal estat del terreny de joc

El Vic empatava aquest passat cap de setmana contra el Mollerussa a l’Estadi Hipòlit Planàs, els de Ramon Carrascal veien com els del Pla d’Urgell s’avançaven el marcador per partida doble en pocs minuts però els vigatans eren capaços de remuntar i igualar el marcador. Primer amb un gol de Chema Moreno i un altre de Salamanca. La nota negativa era la greu lesió al genoll de Roger Cunill. A la sala de premsa l’entrenador del Vic, Ramon Carrascal, es mostrava molt dur i denunciava que el mal estat de la gespa era a causa d’una deixadesa dels responsables del manteniment de les instal·lacions, que són municipals, i ho titllava d’atemptat contra la salut dels jugadors.

Carrascal demanava que no es faci política des dels despatxos i assegurava que fa temps que demanen que s’actuï sobre la gespa de l’estadi perquè hi havia un risc real de lesió.

Més enllà de la lesió de Roger Cunill i el mal estat de la gespa, el tècnic vigatà, es mostrava content amb la reacció dels seus homes per capgirar el marcador.

Des de l’Ajuntament de Vic asseguren que que ja estan treballant amb l’empresa encarregada del manteniment de les instal·lacions i neguen tenir constància del mal estat del terreny de joc que impedís jugar un partit.

Roger Cunill es suma a la llarga llista de lesionats que té el Vic i ja són 6 els jugadors lesionats. Aquesta setmana el Vic té partit de Copa Catalunya contra el Sant Julià el dimecres i el diumenge s’enfrontarà al Vilassar, un equip que encara no coneix la victòria però que al mateix temps és un dels equips consolidats a la categoria.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close