La Salle Manlleu ‘SUMMA’ per la Formació Dual

El Centre de Formació en Tecnologies – La Salle Manlleu ha presentat l’acord amb l’Escola SUMMA Engineering d’Eindhoven Holanda basat en l’intercanvi d’alumnes i professorat a l’estil Erasmus. El conveni, impulsat pel centre Brainport Development, serveix perquè el Centre La Salle entri en contacte amb una escola tècnica referent en la Formació Dual, a banda de ser una oportunitat pels alumnes del territori.
El director de La Salle va afirmar que els intercanvis començaran a partir del curs 2018/2019. Tot i això, a finals d’aquest curs part del professorat farà la primera estada a Holanda per conèixer de primera mà l’escola SUMMA.
L’anglès és un dels factors més determinants a l’hora d’aconseguir aquesta oportunitat. Els alumnes hauran de tenir un nivell adequat d’anglès per poder marxar així com unes capacitats tècniques convenients.
El Manager del programa Tinus Van de Pas, es va mostrar satisfet del resultat que va obtenir del contacte amb un grup d’estudiants interessats en el projecte.

Contingut Relacionat