La Festa del Porc i la Cervesa celebra 25 anys

Un any més Manlleu torna a acollir la Festa del Porc i la Cervesa, la fira gastronòmiques més tradicional del territori. Del 22 al 24 de setembre la capital del Ter combinarà l’oci i la gastronomia amb la matança del porc, l’elaboració d’embotits, la degustació de productes, però també els concerts, espais infantils, tallers de cuina i molt més. La Festa del Porc i la Cervesa es va fer per primera vegada el 1992, però l’absència d’aquesta l’any 96 fa que enguany la fira celebri els seus 25 anys.
A més la Festa del Porc i la Cervesa amplia dates i actes de la fira, amb l’objectiu de donar resposta a la petició dels expositors i visitants. Així doncs, la fira recupera el divendres i estarà oberta al públic a partir de les 17.00h de la tarda. Tot i les diferents novetats a la Festa del Porc hi predomina sobretot la tradició, i què més tradicional que fer la matança del porc en viu a la mateixa plaça major.
I és que al llarg dels tres dies que dura la fira la plaça Fra Bernardí es vesteix de gala per acollir expositors i firaires, artesans i productors, restauradors, músics i famílies d’arreu de Catalunya. Tot això i molt més, permetrà descobrir Manlleu i gaudir-lo amb els 5 sentits.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close