La bandera espanyola crea polèmica a Roda de Ter

De la mateixa manera que va passar a Calldetenes i altres poblacions de la comarca d’Osona, la bandera espanyola ondeja ara al balcó de l’ajuntament de Roda de Ter. Arran d’una denúncia i una posterior sentència judicial, el consistori municipal s’ha vist obligat a treure l’estelada i posar la bandera espanyola, en contra de la voluntat dels membres que formen part de l’equip de govern del municipi.
Es va fer un intent de penjar la bandera espanyola de tal manera que no onegés i mantenir l’estelada, però els serveis jurídics especialitzats que porten el cas van alertar que l’estelada no pot estar penjada a l’ajuntament. També van especificar que la posició que adoptava la bandera espanyola no complia amb la llei de banderes, per tant, el consistori seguia incomplint el requeriment i exposat a possibles sancions.
Va ser llavors quan es va haver de treure definitivament l’estelada i deixar la bandera espanyola. De totes maneres, l’ajuntament de Roda de Ter ha volgut deixar palès la seva oposició a aquest moviment amb el cartell que també hi ha penjat al balcó.

Contingut Relacionat