Una jornada sobre els reptes actuals del sector porcí

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha organitzat una jornada tècnica que s’ha dut a terme aquest dijous a l’Edifici El Sucre de Vic. Sota el títol ‘Reptes actuals del sector porcí: pesta porcina, bioseguretat i prescripció veterinària’ s’han tractat els temes de major importància del sector. Un d’aquests ha estat la sanitat que, per una banda, necessita un alt nivell de qualitat per evitar que s’estableixin barreres comercials. El sector porcí depèn fortament de les exportacions, sobretot a països extracomunitaris, i per tant, no es pot permetre cap barrera. D’altra banda, hi ha amenaces sanitàries davant les quals cal estar preparats, com és el cas de la pesta porcina africana, detectada recentment al nord d’Europa o la malaltia d’Aujeszky. D’aquesta manera, la jornada ha abordat totes aquestes qüestions, sense oblidar altres reptes com la prescripció veterinària o el veterinari responsable d’explotació. La jornada, dirigida sobretot a ramaders, està emmarcada en el Pla Anual de Transferència Tecnològica 2018 del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close