Invulnerables es presenta a Manlleu

El Museu del Ter de Manlleu va acollir aquest divendres una trobada empresarial que va servir de presentació del Projecte Invulnerables. En la seva ponència Sor Lucía Caram, impulsora del projecte, va ser l’encarregada de donar a conèixer tots els detalls d’Invulnerables. Un dels principals objectius és igualar les oportunitats de manera integral, trencar amb els cercles de la pobresa i fer treball en xarxa en un marc de col·laboració público-privada.
Invulnerables s’està portant a terme a 8 ciutats catalanes i Manlleu és una d’elles degut a les xifres de pobresa infantil registrades. Per aquest motiu Manlleu treballa en aquest projecte des de l’any 2016 i ha atès, en el marc invulnerables i al llarg del primer any d’activitat del programa, a 74 famílies en situació de vulnerabilitat. Amb la trobada, els impulsors del projecte, han volgut fer una crida al sector empresarial i demanar que se’ls tingui en compte a l’hora de definir accions de RSC de les seves empreses.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido i va estar presentat i dirigit pel manlleuenc Llucià Ferrer.

Contingut Relacionat