Inversió milionària de Bon Preu

El procés sobiranista i la situació actual a Catalunya ha provocat el trasllat de diverses empreses i entitats bancàries de Catalunya a diferents punts d’Espanya, la qual cosa ha provocat una incertesa entre l’empresariat arreu del país. Davant aquest conflicte, el Grup Bon Preu ha decidit donar suport i apostar pel creixement i desenvolupament de la seva activitat a Catalunya. Per aquest motiu, el propietari de Bon Preu, Esclat i EsclatOil té previst realitzar una inversió de 200M€ fins a finals de l’any 2019. La inversió estarà destinada a l’obertura de 27 nous establiments, a més de la reforma i modernització dels existents. Aquesta inversió també preveu la construcció de la nova seu corporativa del Grup, a la comarca d’Osona.
L’empresa preveu contractar 1.300 nous llocs de treball per tal de cobrir els nous establiments. Aquest increment suposarà una ampliació de la plantilla que arribarà fins a les 7.400 persones a finals de 2019. Actualment la xifra de personal supera els 6.100 empleats, dels quals el 97% són fixes indefinits, situant Bon Preu entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats i una de les primeres en llocs de treball indefinits.
Bon Preu va tancar el primer semestre fiscal (març-agost) de l’exercici 2017 amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte el mateix període de l’any passat. A plantes constants, la xifra de creixement és del 4,2%.

Contingut Relacionat