La incorporació del senglar a la cuina

La gran proliferació del senglar a tot Catalunya dibuixa, des de fa anys, una problemàtica complexa que ha desembocat en una plaga que cal combatre des de molts punts de vista. Per intentar minimitzar la pressió, un dels àmbits és la incorporació de la carn de senglar a la dieta i normalitzar-ne el consum. La directora general de Gestió del Medi, Montse Barniol, assenyala que una de les preocupacions més esteses entre els consumidors és la seguretat alimentària, d’una carn que els nostres avantpassats ja consumien. Ara, amb innovació i tècnica, es vol valorar aquest producte i una de les primeres accions ha estat la presentació d’una guia pràctica sobre la cuina del senglar que s’ha presentat aquest dimecres al Bages de la mà de la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Fundació Alícia. En la línia de poder donar més seguretat al consumidor, Barniol ha avançat que el Departament ja està treballant en un decret de comercialització de carn de caça que podria entrar en vigor en sis o vuit mesos.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close