Forn Pere Mas, 100 anys d’història al carrer Gran de Calldetenes

El forn de pa Pere Mas, també conegut com a “ca la Cinta”, celebra enguany 100 anys d’història. Situat al centre de Calldetenes, aquest forn de pa artesà va obrir les portes l’agost del 1917. Unes Quantes generacions després continuen fabricant pa a la manera artesanal amb masses mare de primera qualitat i en forn de llenya.

En ple centenari, l’Ajuntament de Calldetenes van voler homenatjar a l’establiment lliurant als actuals forners una placa commemorativa de l’efemèride.

No cal dir que a l’establiment s’han viscut aquest 100 anys d’història amb molta il·lusió, fins i tot van obsequiar als clients de tota la vida amb una bossa de pa.

Al capdavant del Forn hi ha ara mateix Pere Mas Guiteras, hereu d’aquesta saga de forners i a la botiga i trobem cada dia a la Conxita, l’esposa d’en Pere Mas pare.

Al Forn de pa Pere Mas Ca la Cinta aposten per continuar treballant per a mantenir la tradició familiar i per continuar donant vida al pa de la manera artesanal pensant en una alimentació saludable.

Contingut Relacionat