Farrés puja al 4t lloc, Romero abandona

La 10a etapa del Dakar a la categoria de motos va estar plena d’emoció fins el final i els osonencs en van saber treure profit de la situació. Adrien Van Beveren, el líder fins aquest dimarts, va caure a 3km pel final d’etapa i es va veure obligat a abandonar el Dakar tot i acabar l’especial. No tot es va quedar aquí. Kevin Benavides va ser el primer en prendre part del segon tram de l’especial. L’argentí, que corria a casa seva, es va equivocar de camí i va anar en direcció contrària més de 10km. Antoine Meo, Joan Barreda i Toby Price, a més d’altres pilots, van prendre la referència de les seves roderes i van seguir a Benavides. Al final de l’etapa Gerard Farrés acabava en tercera posició, fet que li va permetre pujar fins a la quarta posició de la general.
Per la seva banda Rosa Romero s’ha vist obligada a retirar-se del Dakar després de la forta caiguda que va patir aquest dimarts i que li ha provocat una profunda ferida a la zona de l’engonal. L’osonenca va caure a l’inici de l’etapa i va ser capaç d’acabar-la. Avui però, els metges li han aconsellat deixar de competir per la seva seguretat física.
Laia Sanz i Marc Solà han començat l’etapa d’avui en 15a i 22a posició respectivament. La pilot resident a Seva s’ha pogut refer de la seva caiguda d’ahir i ha fet una etapa molt regular i lluitant amb els quinze primers pilots. Per la seva banda el vigatà ha tingut problemes a l’inici de l’especial i ha perdut posicions. Per últim Nandu Jubany segueix escalant posicions i a l’onzena etapa ha estat lluitant per entrar dins els 50 millors classificats. A la general però està situat a la posició número 69 a l’espera de confirmar els resultats d’aquest dimecres.

Contingut Relacionat