Èxit al cinquè truffòrum

El Truffòrum ha tornat un any més a Vic per reivindicar, posar en valor i apropar a la ciutadania les propietats d’un producte gastronòmic únic a la comarca d’Osona. Des de fa cinc anys, el truffòrum es desenvolupa a la capital osonenca, però enguany ha obert fronteres i a més d’altres indrets de l’estat espanyol ha arribat fins a Nova York, on s’han portat a terme activitats especials. Amb tot, la voluntat és que la gent conegui la tòfona, un producte molt arrelat a la comarca d’Osona.

La tradició gastronòmica de la nostra comarca sempre ha destacat, i cuiners i cuineres han util·litzat la tòfona com a producte de gran valor afegit pels plats. Un any més, col·lectius com Osona Cuina o Taula Dolça han participat al truffòrum, però el més important és el futur, i és per això que la presència de l’Escola d’Hostaleria de Tona és un fet imprescindible per mantenir la qualitat gastronòmica d’Osona i les comarques del seu entorn. Tant l’organització com l’Ajuntament de Vic esperen que l’any vinent el truffòrum es torni a celebrar a casa nostra.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close