Evolució en el transport urbà a Vic

Vic ha donat un pas més en el desenvolupament de la ciutat i ha millorat ostensiblement el transport urbà. Els canvis en les línies de bus ha tingut l’objectiu principal d’arribar als més joves de la ciutat, ajudant-los a anar tant a l’escola com a les diferents activitats esportives en transport urbà.
Vic té unes mesures que permeten anar caminant a qualsevol punt de la ciutat, però s’ha volgut aprofitar la infraestructura de transport urbà que es tenia. Fins ara aquest transport estava orientat a les persones gran o amb mobilitat reduïda, per tal que poguessin desplaçar-se sense problemes. Aquesta nova aposta fa que tant les línies com els horaris s’hagin modificat.
El transport urbà també s’ha acostat al tanatori, el qual queda a la perifèria de la ciutat i, per tant, desplaçat per a moltes persones. Ara es faciliten de 10 a 15 viatges diaris fins a aquest punt de la ciutat. Aquest nou servei no només es centra en els vigatans, sinó que va més enllà i altres poblacions també es veuen beneficiades.
Tot plegat permet a Vic oferir un servei de qualitat i inèdit fins ara a la ciutat, que és útil per a persones de totes les edats.

Contingut Relacionat