Els Embaukats tornen a la primera posició

La colla dels Embaukats han guanyat la 41a edició del Carnaval de Terra Endins d’aquest dissabte. La colla de Torelló ha recuperat el tron amb el premi a la millor carrossa de la categoria A després d’haver-lo guanyat el 2013 i el 2016. De fet, aquest any els Embaukats celebraven 10 anys de colla i anaven disfressats d’ocells de colors. Segons ells, van idear una història surrealista i abstracta. La comparsa, formada per 300 persones, portava un naval, una espècia de balena amb una banya d’unicorn com a element principal.

La Gran Rua del Carnaval de Terra Endins ha comptat amb 21 carrosses: 7 participaven en la categoria B i 14 en la categoria A. El podi l’han completat dues colles que mai hi havien pujat: els Picats de Borgonyà, disfressats de maies i Amics i Parents de… de Centelles (364) que anaven d’eriçons de colors. La sorpresa de la nit va ser que, per primera vegada a la història des que van debutar, Els Grillats no van pujar al podi.

Pel que fa a la categoria B, Els Troneres van endur-se el primer premi per segon any consecutiu i després d’haver guanyat el premi a millor carrossa al Carnaval de Centelles.

El segon lloc de les carrosses petites va ser per la colla de Torelló ¾ de 15 que anaven de catalans transformats en Drag Queens (168). A la tercer posició van pujar-hi uns debutants, la colla Kin Kakau, també de Torelló. Una comparsa formada per 165 persones que anaven de parc d’atraccions.

La rua d’aquest any va ser més lenta que altres anys per varies avaries que van patir les carrosses. La colla del Amics i Parents de… van haver de remolcar la carrossa gran amb la petita i els D’Mames & D’Papes van necessitar un tractor per a poder fer la rua.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close