Els paraguaians del Segrià arriben a les residències de gent gran

El paraguaià, també conegut com a préssec pla, ha estat la fruita protagonista del “Gràcies des del Segrià”, una iniciativa dels departaments d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Salut, i Drets Socials, amb la participació del Consell de Producció Integrada.

El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, juntament amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, han fet aquest dijous un balanç positiu d’aquesta acció solidària dels agricultors de producció integrada del Segrià que consisteix en el lliurament gratuït de fruita o hortalisses fresques de proximitat a les residències de gent gran amb l’objectiu d’agrair tant al col·lectiu de professionals com a les persones que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la COVID-19.

En aquesta ocasió s’han repartit 4.800 kg de paraguaians a les 241 residències de gent gran de 83 municipis del Bages, Osona, el Moianès, l’Anoia, i el Vallès Oriental i Occidental durant els dies 27, 28 i 29 de juliol.

El balanç d’aquesta iniciativa, ha tingut lloc al jardí de la Residència Hotel Prudenci de Tona, i ha tingut l’assistència de la delegada de Salut a la Catalunya Central, Imma Cervós; la coordinadora de la Regió Social Catalunya Central del Departament de Drets Socials, Montse Tomàs; la cap de servei de Coordinació i Gestió Territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Patricia Pladevall; la vicepresidenta 3a del Consell Comarcal d’Osona, Margalida Feliu, i l’alcalde de Tona, Amadeu Lleopart.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close