El Trufforum Vic torna per reivindicar la tòfona a Catalunya

El recinte firal El Sucre de Vic tornarà a acollir una nova edició del Trufforum Vic de l’1 al 4 de febrer. Com cada any el Trufforum comptarà amb el tradicional Mercat de la tòfona fresca i productes trufats, així com amb nombroses activitats al voltant d’aquest producte tant preuat a la gastronomia. Tot plegat amb l’objectiu de potenciar i promoure aquest producte i reivindicar Catalunya com a país productor de la tòfona.

El Trufforum Vic comptarà amb un ambiciós programa d’activitats per a amants de la gastronomia, entre els quals inclouran tasts a càrrec de reconeguts professionals, a més enguany, s’ampliarà la capacitat per donar cabuda a més participants

Des del sector celebren que hi hagi fires com el Trufforum Vic que serveix com a plataforma per donar-se a conèixer, per reivindicar-se i sobretot per apropar la tòfona al territori i introduir-ne el seu ús més enllà de les cuines professionals.

En un moment de sequera extrema a tot el país, des dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a la Catalunya Central s’ha posat en valor la importància de la innovació que hi ha al voltant del cultiu de la tòfona com a opció de futur pel país i per diversificar el sector agroalimentari.

Pel Trufforum Vic hi passaran cuiners i cuiners de renom com Martina Puigvert de Les Cols o Jordi Vilà del restaurant Alkimia, entre d’altes, mentre que Empar Moliner i Nandu Jubany seran els encarregats de guiar un maridatge on els escumosos i la cuina amb tòfona seran els grans protagonistes.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close