El ‘Mikado’ triomfa a Vic

Les dues sessions d’El Mikado a L’Atlàntida, aquest dissabte, han possat en escena una producció gestada al llarg de mesos, cent per cent osonenca. El públic es va deixar endur per un musical amb una cuidada interpretació i posada en escena, amb més de 70 músics i actors de la comarca.

A Catalunya l’obra es va fer popular el 1986, de la mà de la companyia Dagoll Dagom.

Amb El Mikado es consolida a Vic la tendència cap al teatre musical. A més, l’obra possa en joc tres dels principals efectius amb què compta la comarca; l’Escola de Música i Conservatori de Vic, l’escola de teatre i l’Escola d’Art. A més de la col·laboració d’aquestes entitats, l’obra és l’obra també de sinergies molt diverses, com les que s’han generat amb Dagoll Dagom, que ha permès utilitzar peces de vestuari dels actors principals, i també poder utilitzar la versió al català que els va fer Xavier Bru de Sala.

L’altre factor clau és l’orquestra. El directe dels músics i la qualitat de la interpretació, a banda de crear l’atmosfera artística, dona seguretat als actors; Xavier Freixas, Pol Blancafort, Marc Casanovas, Laura Centellas, Carme Palahí i Arnau Tordera.

El Mikado ha portat aquest dissabte a Vic un esforç col·lectiu. Teatre musical de primera qualitat i am màxim d’engrescador per als joves. Una opció magnífica a seguir.

Contingut Relacionat