El Gran Recapte d’Aliments necessita 1.000 voluntaris

La novena edició de El Gran recapte d’aliments tindrà lloc a Osona els dies 1 i 2 de desembre. La campanya massiva de recollida d’aliments impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya vol donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. Però per fer-ho possible es necessita l’ajuda de prop de 1.000 voluntaris.
Els dos objectius principals són recollir aliments nutritius de llarga durada, com oli, llet i conserves. A més també es vol sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat al nostre territori.
Les xifres a les quals s’aspiren enguany són igualar els poc més de 100.000 quilograms que es van recollir l’any passat.
De moment només hi ha registrats 265 voluntaris a la web del voluntariat. Des del rebost solidari de Vic s’atenen 700 famílies cada 15 dies, pel que seria necessari arribar als 1.000 voluntaris. Tothom que es vulgui oferir com a voluntari a la seva població només ha d’entrar a la web www.granrecapte.org i registrar-se.

Contingut Relacionat