El Festival 25+1 aplega 10 hores d’espectacles a Vic

El Festival 25+1 aplega 10 hores d’espectacles de teatre, circ, música i art en el que ha pretès ser l’acte més popular i festiu de la celebració dels 26 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies. El festival, d’accés gratuït, obert a tothom i celebrat a Vic, ha tingut lloc just davant de la seu d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, amb la participació de grups i artistes osonencs i de fora.
La programació s’ha encetat en aquesta ocasió amb l’actuació de DJ Aurora Crew Live; de fet, la música ha estat un dels ingredients principals de l’esdeveniment que ha inclòs també participació del grup de vent Balboo, de CARLA i Germà Aire. També ha incorporat altres arts escèniques com el circ, amb l’espectacle Amunt i Avalls, i el teatre, amb el Dúo Fàcil. Per la seva banda, alumnes i exalumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic han dut a terme experiències performàtiques a Esferes.
La celebració dels 26 anys d’H.AAC encara compta amb activitats fins a finals d’any, com la presentació de les publicacions de Jordi Lafon i Francesc Abad; l’espectacle Pla fix, de David Ymbernon i Latung La La; i la presentació de la publicació sobre els 26 anys d’H.AAC.

Contingut Relacionat