De Manlleu, al món

El tradicional forn de pa Altarriba de Manlleu va desencadenar la franquícia 0% Gluten que va obrir la seva primera botiga a la capital del Ter per després traslladar-la a Vic a finals del 2016. Des de llavors s’han obert quatre botiges més: a Granollers, Olesa de Montserrat, Sant Cugat del Vallès i Madrid. Francesc Altarriba, gerent de 0% Gluten, preveu fer un salt qualitatiu important en els propers anys.

Només a Catalunya hi ha al voltant de 75.000 persones celíaques, però aquest no és l’únic públic objectiu dels establiments 0% Gluten.

Cada dia s’elaboren ‘in situ’ pans, magdalenes, brioixos, melindros o pasta fresca amb farines pròpies i amb la garantia que no hi haurà contaminació creuada. Precisament, un dels factors clau que permet garantir que els productes no contenen gluten és l’obrador propi que hi ha a cada botiga.

De família de forners, Francesc Altarriba sabia que optar per un producte fresc i acabat de fer els ajudaria a posicionar-se millor davant la competència. I va decidir que el model idoni per expandir la seva idea de negoci era el model franquícia, una expansió que es farà sense pressa i de forma meditada.

Contingut Relacionat