De Manlleu, al món

El tradicional forn de pa Altarriba de Manlleu va desencadenar la franquícia 0% Gluten que va obrir la seva primera botiga a la capital del Ter per després traslladar-la a Vic a finals del 2016. Des de llavors s’han obert quatre botiges més: a Granollers, Olesa de Montserrat, Sant Cugat del Vallès i Madrid. Francesc Altarriba, gerent de 0% Gluten, preveu fer un salt qualitatiu important en els propers anys.

Només a Catalunya hi ha al voltant de 75.000 persones celíaques, però aquest no és l’únic públic objectiu dels establiments 0% Gluten.

Cada dia s’elaboren ‘in situ’ pans, magdalenes, brioixos, melindros o pasta fresca amb farines pròpies i amb la garantia que no hi haurà contaminació creuada. Precisament, un dels factors clau que permet garantir que els productes no contenen gluten és l’obrador propi que hi ha a cada botiga.

De família de forners, Francesc Altarriba sabia que optar per un producte fresc i acabat de fer els ajudaria a posicionar-se millor davant la competència. I va decidir que el model idoni per expandir la seva idea de negoci era el model franquícia, una expansió que es farà sense pressa i de forma meditada.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close