Vic treballa contra el malbaratament alimentari

L’Ajuntament de Vic ha posat en marxa la campanya ‘suma’t al zero’ dirigida als bars i restaurants de la ciutat. L’objectiu és minimitzar el màxim el malbaratament alimentari, una dinàmica que aquests establiments ja portaven a terme però que des del consitori, amb l’ajuda de la diputació, han decidit acabar d’arrodonir.

Els bars i restaurants que s’adhereixin a aquesta campanya rebran, gratuïtament, diversos elements per facilitar que els clients s’emportin el menjar sobrer, i així evitar llençar cap producte. Aquests elements, com carmanyoles i bosses, son 100% compostables, incloses les etiquetes, i a més de reduir els plàstics que s’util·litzen, també reduiran els aliments malbaratats.

Per bars i restaurants llençar aliments no només és un gest desagradable, sinó que implica una despesa econòmica directa. En els últims anys, molts bars i restaurants han ajustat millor les quantitats de producte dels plats i els preus, per evitar que sobri molt menjar a la taula.

Els restaurants es podran adherir a la campanya a través del seu lloc web, i tots els que facin rebran un distintiu per posar a la porta i fer conèixer a tots els possibles clients que son un establiment sostenible i que lluita contra el malbaratament.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close