Conesa inaugura les obres de Prats

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugura les obres que s’han dut a terme al carrer Major i a la plaça de l’Església de Prats de Lluçanès. Els treballs, que han tingut un cost de 250.000 euros i que han estat finançats per la Diputació de Barcelona en el marc de les Meses de concertació del pla Xarxa de Governs Locals, han consistit a millorar el clavegueram, el circuit d’aigües pluvials i el paviment, que s’ha igualat a un sol nivell.

L’alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, remarca que amb aquesta actuació Prats es converteix en el Centre Comercial del Lluçanès, i afegeix que ha estat una intervenció estratègica perquè s’ha actuat en el clavegueram, l’aigua i el gas, i alhora en la dinamització comercial i per als vianants.

Els treballs de remodelació, que han durat sis mesos i s’han realitzat en els terminis previstos, han comportat la conversió d’aquest espai públic de Prats de Lluçanès en una via de pacificació del trànsit, amb prioritat per als vianants, i amb l’objectiu de dinamitzar comercialment el centre urbà de la vila.

Contingut Relacionat